Nog enkele ruimtes beschikbaar, neem contact op voor de mogelijkheden

+316 53 17 59 12douwe@vanderschaafschievink.nl

Bedrijvencentrum

Huuraanbod

In totaal beschikt het bedrijvencentrum over 15 ruime werkkamers, meerdere toiletgroepen, keukenvoorzieningen, archief, airco, centrale verwarming, goede netwerkverbindingen en een ruime centrale hal voor ontvangst van bezoekers.

De kantoorkamers

Inmiddels hebben zich 9 bedrijven/instellingen in het “Bedrijvencentrum” gevestigd. Nog enkele ruimtes zijn beschikbaar! De ruimtes lenen zich uitstekend voor huisvesting van (kleinere) bedrijven. Te denken valt aan advieskantoren, hulpverleners, uitzendbureau, sport, fysiotherapie etc.
De beschikbare kamers variëren in grootte van circa 28 – 39m2 . Ook huur van meerdere kamers tegelijk behoort natuurlijk tot de mogelijkheden

Inrichting kantoorkamers

De werkkamers zijn voorzien van vloerbedekking, verlichtingsarmaturen, een systeemplafond, airconditioning (deels), verwarming en zonwering. Verder beschikt iedere kamer over een snelle internetverbinding (glasvezel)

Overige voorzieningen

Iedere huurder mag gebruik maken van een keukenvoorziening en toiletten. In de centrale hal en bij de ingang kun je je bedrijf presenteren met verwijsborden. Verder krijgt ieder bedrijf een pagina op de site bedrijvencentrumkollum.nl .