06-53175912
MIJNDESIGN page

MIJNDESIGN

Wij zijn MIJNDESIGN.

Wij zijn MIJNDESIGN: Nathan en Daney Koster. Twee broers, twee specialismes en één passie: ons vak. Sinds jongs af aan zijn we al bezig met ontwerp en reclame: genoeg ervaring om je uitstekend te kunnen helpen, dus.

Nathan realiseert vanuit een brede grafische achtergrond de meest uiteenlopende designprojecten. Hij maakt al je designwensen concreet. Daney buigt zich vervolgens over het online traject en realiseert een goedlopende website. We vullen dus elkaar perfect aan. Wij hebben alles in huis als het gaat om reclame en grafische uitingen en zetten je bedrijf van top tot teen op de kaart!

Vol enthousiasme

Bij MIJNDESIGN kun je terecht voor de meest uiteenlopende concepten. We maken eigentijdse ontwerpen, volledig op maat gemaakt. Of het nu gaat om de visuele identiteit voor jouw organisatie of het realiseren van flyer of website: we gaan vol enthousiasme voor je aan de slag.

We beginnen met een goed advies op het gebied van reclame, promotie en presentatie. We inspireren je en werken je dromen van A tot Z uit. Zo weet je zeker dat je nieuwe huisstijl, promotiematerialen en/of website volledig bij jou en je bedrijf past.

Bij MIJNDESIGN kun je rekenen op een snelle service. Geen dagen wachten op je eindproduct, dus. Reken op een kritische blik en oog voor detail. We gaan door tot jij tevreden bent. Ook vinden we het communiceren met korte lijntjes belangrijk. Eerlijkheid staat bij ons voorop en onze informatie is altijd vrijblijvend. Even sparren? Dat is geen probleem bij MIJNDESIGN.